Inga fler matinéer vårsäsongen 2022 – men vi återkommer i höst

Filmerna visas på Ljungskile folkhögskola. Biljettpris: 60 kr

Söndag 9 januari kl. 17 

Sing 2

Buster har gjort New Moon Theatre till en lokal hit, men Buster har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i glamorösa Redshore City. Utan de rätta kontakterna, måste Buster och hans artister ändå på något sätt ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment, som drivs av en hänsynslös mogulvarg som heter Jimmy Crystal. I ett desperat försök att få Mr. Crystals uppmärksamhet försöker Gunter spontant pitcha en vansinnig idé.

Röster: Scarlett Johansson, Reese Witherspoon.
Regi: Garth Jennings

USA 2021. 7 år. Längd: 1 tim. 52 min.

Söndag 30 januari kl. 17 

Pelle Kanin 2 – På rymmen

Bea, Thomas och kaninerna har skapat en fungerande familj, men hur mycket Pelle än försöker kan han inte bli kvitt sitt rykte som bråkstake. Han ger sig då ut på äventyr utanför trädgårdens trygga mur och hamnar i en värld där hans busiga upptåg faktiskt uppskattas. Men när hans familj riskerar allt för att hämta hem honom måste Pelle fundera på vilken sorts kanin han egentligen vill vara.

James Corden, Domhnall Gleeeson, Rose Byrne.
Regi: Will Gluck

USA 2022. Längd: 1 tim. 33 min.

Söndag 27 februari kl. 17 

Clifford den stora röda hunden

När mellanstadieeleven Emily Elizabeth träffar en magisk djurräddare som ger henne en liten röd valp, förväntar hon sig inte att vakna och hitta en gigantisk hund på över tre meter i sin lilla lägenhet i New York City. Medan hennes ensamstående mamma är borta med jobbet, drar Emily och hennes roliga men impulsiva farbror Casey ut på ett New York-äventyr som kommer att få dig att sitta på helspänn.

Darby Camp, Sienna Guillory, Kennan Thompson.
Regi: Walt Becker

USA 2021. Bt. Längd: 1 tim. 37 min.

Söndag 13 mars kl. 17 

Viljas äventyr

Vilja är en ung föräldralös flicka som bor i den medeltida staden Töckensborg. Tristan, den grymma regenten, förbannar Roland som är tronarvingen och förvandlar honom till en "katthöna", hälften katt, hälften höna. För att rädda Roland och kungariket beger sig Vilja ut för att söka efter ett motgift tillsammans med Conrad, en klumpig vakt med ett stort hjärta, Lurifix, en ung skämtsam gycklare och Viljas tre vesslor.

Regi: Julien Fournet
Frankrike 2022. 7 år. Längd: 1 tim. 29 min.

Mamma Mu flyttad till hösten

Filmbolaget har flyttat premiären av senaste Mamma Mu till hösten 2022.