BIO i LJUNGSKILE

LJUNGSKILE FILMSTUDIO   &   LJUNGSKILE BYBIO

Läs mer…


TISDAGAR MATINÉER


Matinéer höstsäsongen 2019

Scen ur filmen.
Söndag 8 september kl. 17
Toy Story 4 – Woody har alltid känt sig säker på var han hör hemma och att hans viktigaste uppgift är att ta hand om sitt barn, vare sig det är Andy eller Bonnie. Men när Bonnie skaffar sig en ny mycket motvillig leksak som kallas ”Gaffe” startar en äventyrsresa tillsammans med nya och gamla vänner som kommer att visa Woody hur stor världen kan vara för en leksak.


Regi: Josh Cooley.
USA 2019. 7 år. Längd: 1 tim. 40 min.

Felix och Frasse sitter och tittar.
Söndag 22 september kl. 17
Felix på vilda äventyr – Den medelålders katten Frasse lever ett liv i sus och dus i ett höghus med sin son Felix. Felix är en vild och äventyrslysten kattunge, som är nyfiken på världen utanför. En dag beger han sig utanför lägenheten för att leta efter kattparadiset Kattopia, där han hoppas få träffa sin mamma. För att hitta sin son måste Frasse därför ge sig ut på en farlig resa på stadens gator.

Regi: Gary Wang.
7 år. Längd: 1 tim. 30 min.

Scen ur filimen.
Söndag 6 oktober kl. 17
Fåret Shaun – Farmageddon – Fåret Shaun är tillbaka med ett nytt äventyr. Den här gången kraschlandar en utomjording på gården och fåret Shaun tar på sig uppgiften att se till att den kommer hem igen innan en ondskefull organisation kan fånga den.

Regi: Richard Phelan, Will Becher.
GB 2019.

Scen ut filmen.
Söndag 24 november kl. 17
Obs! Nytt datum

Förfärliga Snömannen – När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av sin lägenhetsbyggnad i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt. Men trion måste hela tiden ligga ett steg före Burnish, en rik man som vill fånga en yeti, och zoologen Dr. Zara, för att hjälpa Everest att ta sig hem.

Regi: Jill Culton.
USA 2019, från 7 år, 1 tim.38 min.

Elsa, Anna, Kristoffer, renen och snögubben står på en höjd och blickar ut över ett vackert belyst fjällandskap.
Söndag 29 december kl. 17
Frost 2 –Var fick Elsa sina krafter ifrån? Svaret hon söker kallar på henne och hotar även hela kungariket Arendal. Tillsammans med sin viljestarka syster Anna och deras vänner Kristoffer, renen Sven och snögubben Olaf så ger dom sig av på en resa fylld av magi och faror bortom Arendal för att ta reda på mer om Elsas förflutna. Nu är frågan om Elsas isiga krafter räcker till.

Regi: Jennifer Lee, Chris Buck.
USA 2019.

Matinéerna visas av Ljungskile Bybio på söndagar kl 17. Biljettpriset är i allmänhet 60 kr. Filmerna visas i Grundtvigsalen på Ljungskile folkhögskola.

Vi finns på facebook facebook log