BIO i LJUNGSKILE

LJUNGSKILE FILMSTUDIO   &   LJUNGSKILE BYBIO

Läs mer…


TISDAGAR MATINÉER

Matinéer våren 2018

Kraftig man med baby i handen.
Söndag 2 september kl. 17
Superhjältar 2 – Allas vår favoritsuperhjältefamilj är tillbaka, men den här gången står mamma Helen i rampljuset, och pappa Bob stannar hemma med barnen Violet och Dash för att göra hjälteinsatser i vardagslivet och försöka sköta allt som har med ett ”normalt” familjeliv att göra. Det är en tuff omställning för alla, och det blir ännu tuffare, för ingen av dem har ännu en aning om lilla babyn Jack-Jacks alla superkrafter. När en ny skurk smider en genial och farlig plan måste familjen rädda världen igen.

USA 2018. Bt. Längd: 1 tim. 58 min.

En förskräckt Bigfoot, med en naken fot i ansikte.
Söndag 30 september kl. 17
Smallfoot – En ung Yeti vänder upp och ner på legenden om Bigfoot när han upptäcker en helt ny varelse som ingen trodde existerade... en människa.

USA 2018.

Findus.
Söndag 14 oktober kl. 17
Findus flyttar hemifrån – Det visar sig att Findus älskar sitt nya rum och firheten det ger så mycket att han bestämmer sig för att flytta dit permanent. Det var inte riktigt vad Pettson hade tänkt sig. Pettson blir ledsen och ser framför sig ett väldig ensamt liv utan sin trogne vän. Findus, som gillar att bo själv måste nu komma upp något som kan muntra upp Pettson.

Sverige 2018.

Grinchen med rosor i famnen.
Söndag 11 november kl. 17
Grinchen – Dr. Seuss julsaga "Grinchen" kommer tillbaka i animerad tappning. Filmen handlar om en cynisk, vresig typ, vars mål i livet är att stjäla julen. Hans uppsåt förändras av en ung flickas storsinta julkänsla.

USA 2018.

Porträtt av hela familjen.
Söndag 2 december kl. 17
Sune vs Sune – Sune är hemma från skolan de första dagarna i mellanstadiet. När han kommer tillbaka är hans plats upptagen av en kille som är rolig, snygg, populär och lite mer tjejtjusare än Sune. Till råga på allt heter han också Sune! Vår Sune blir kallad Sune 2 och känner sig ersatt. När dessutom den nye Sune får huvudrollen i skolans pjäs "Romeo och Julia" finns ingen återvändo. Hela familjen engageras i kampen för att Sune ska få vara Sune, eller åtminstone Sune 1.

Sverige 2018.

Matinéerna visas av Ljungskile Bybio på söndagar kl 17. Biljettpriset är i allmänhet 60 kr. Filmerna visas i Grundtvigsalen på Ljungskile folkhögskola.

Vi finns på facebook facebook log